Schaakvereniging Raadsheer-Corbulo
  INLOGGEN
  REGISTREREN
 
SCHAKEN |  BESTANDEN |  FORUM |  PLAATJES |  NIEUWS |  KALENDER |  LINKS  
Menu
Schaakcomputers
Random Quote
In positions of strategic manoeuvring (where time is not of decisive importance) seek the worst-placed piece. Activating that piece is often the most reliable way of improving your position as a whole.
--Mark Dvoretsky & Artur Yusupov
Suggestie? | Meer...

Foto's

Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: Search

Foto's > Nieuws 
FILENAME  +   - 
DATE  +   - 
2006_5de_Grand_Prix_DSCF0242.JPG
5de Grand Prix - Martin v/d StarLinksonder, in de blauwe trui en op de rug bezien, staat Martin op deze foto. Hij is uiteindelijk 6de geworden in zijn groep.
2006_5de_Grand_Prix_DSCF0244.JPG
5de Grand Prix - Alexander KeijzerDe linker, in de blauwe jas, is Alexander. Aan zijn tegenstander te zien gaat deze partij erg goed . Het resultaat was er ook naar; Alexander is 2de geworden in zijn poule!
2006_6de_Grand_Prix_dscf0270.jpg
6de Grand Prix - Misha DolganovMisha zou uiteindelijk 6de worden in de vrij hoge 11de poule. Hij is op deze foto de jongen in de linker boven hoek (zwart-blauw-wit t-shirt).
2006_6de_Grand_Prix_DSCF0272.JPG
6de Grand Prix - Jelle Bulthuis 1ste!Jelle is deze Grand Prix als eerste geeindigd in zijn poule! Mooi gedaan! (Jelle is de jongen met het donkerblauwe t-shirt).
2006_7de_Grand_Prix_Jelle.JPG
7de Grand Prix - Jelle BulthuisEn ook in deze Grand Prix is Jelle weer 1ste geworden in zijn poule. Dit keer zelfs in de veel hogere 6de poule (ik ben benieuwd of hij deze stelling gewonnen heeft)!
2006_7de_Grand_Prix_Tobias.JPG
7de Grand Prix - Tobias TorbijnTobias (de jongen links met het blauw-gestreepte t-shirt) is tijdens deze Grand Prix knap 1ste geworden in zijn poule! Aan de stelling te zien heeft hij het in een aantal partijen nog wel moeilijk gehad .
DSCF0233.JPG
4de Grand Prix - Met plezierHier demonstreert Corbuliaan Jelle Bulthuis (rode trui) hoe leuk een schaakpartij wel niet kan zijn!
dscf0235-large.jpg
4de Grand Prix - Grijs versus GrijsAangezien zowel de stelling als de Corbuliaan in kwestie (Sebastiaan Barneveld, links, op de rug bezien) niet goed te zien zijn, is de titel van deze foto maar gebaseerd op de gelijksoortige grijze truien die beide spelers aan hebben. (al lijken ze op basis van wat er wel te zien is, nog gelijk te staan ook!)
dscf0236-medium.jpg
4de Grand Prix - Arme KoningCorbuliaan Philip Loginov (oranje trui) is hier intens geconcentreerd bezig met het hopelijk succesvol afronden van een aanval. Alhoewel, die koning staat daar wel erg open en bloot....
dscf0237-large.jpg
4de Grand Prix - Eten of Schaken?De stelling ziet er niet al te goed uit voor Corbuliaan Alain Faddegon (de speler die zijn dame mist). Misschien dat het aan de voeding ligt? ;)
DSCF0238-large.jpg
4de Grand Prix - Staren in de ruimteWaar deze Corbuliaan (Lian van Bohemen) zo aandachtig naar aan het staren is, zal wel nooit bekend worden. Het is in ieder geval niet de partij; die er aardig gewonnen uitziet. Zoveel stukken kan zwart toch nooit meer hebben in de drie-vier niet zichtbare velden op deze foto?
DSCF0240.JPG
5de Grand Prix - Amber BarneveldLinks, in de groene trui, staat Amber op de foto. Tijdens deze Grand Prix is ze vijfde geworden (in haar groep).
12 pictures on 1 page(s)[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]
astonstreet Xoops Themes
Powered by XOOPS 2.2.3 Final 2001-2006 The XOOPS Project
 
Inloggen

Login naam:

Wachtwoord:Registreren?
Wachtwoord vergeten?
Random Plaatjes
2006_6de_Grand_Prix_DSCF0272.JPG
034.jpg
032.jpg